Saltar al contenido

Volta a Catalunya en BTT . (Bossa portaguies de regal amb la compra del número 100 de la col·lecció Azimut) por Insa Montava, Josep

agosto 4, 2019

Descargar Volta a Catalunya en BTT . (Bossa portaguies de regal amb la compra del número 100 de la col·lecció Azimut) PDF

El siguiente libro en PDF lleva como título Volta a Catalunya en BTT . (Bossa portaguies de regal amb la compra del número 100 de la col·lecció Azimut) y los puedes descargar en PDF, Epub y demás formatos disponibles. El autor es Insa Montava, Josep y fue publicado en la fecha 01/10/08. En cualquier lado tiene un precio de 20.59 dólares, pero aquí lo consigues gratis. La editorial del libro es Cossetània Edicions y se acomoda en la categoría de «Ciclismo».

Acerca del libro:

El novembre de 1997 Cossetània Edicions va publicar De la muntanya al mar, amb itineraris per fer en BTT, a peu o a cavall per la Conca de Barberà, l’Alt Camp i el Tarragonès. Era el primer llibre de la col·lecció Azimut i la primera proposta de guia d’excursions que fèiem des de Cossetània Edicions. Ara, més de deu anys després, l’autor d’aquest primer llibre, Josep Insa Montava, es converteix també, amb l’edició de Volta a Catalunya en BTT, en l’autor del número 100 de la col·lecció. Volta a Catalunya en BTT, estructurat en 26 etapes, permet un recorregut de 1.300 quilòmetres pel perímetre del Principat que, seguint la direcció de les agulles del rellotge, té la sortida i l’arribada a Barcelona. Els recorreguts estan complementats per cartografi a detallada de cadascuna de les zones per on passa i per imatges dels recorreguts, a més d’anotacions històriques i turístiques de les principals poblacions.

Volta a Catalunya en BTT . (Bossa portaguies de regal amb la compra del número 100 de la col·lecció Azimut)

 • Título: Volta a Catalunya en BTT . (Bossa portaguies de regal amb la compra del número 100 de la col·lecció Azimut)
 • Autor: Insa Montava, Josep
 • Editorial: Cossetània Edicions
 • ISBN: 9788497913850
 • Idioma: Español
 • Género: Ciclismo
 • Paginación: 324
 • Publicado: 01/10/08
 • Precio: $20.59

Información sobre el autor:

Josep Insa (Poblenou, Barcelona, 1938), des dels tres anys viu a Valls. Entusiasta dels esports individuals, ha practicat l’escalada, l’alpinisme i l’esquí de muntanya i de fons. Això l’ha portat a conèixer i a recórrer diferents serralades en diversos continents, i a interessar-se per l’estudi de les cultures, de l’arqueologia i de l’etnografia. L’atletisme de gran fons fou un complement de la seva activitat esportiva. Amb l’aparició de la bicicleta de muntanya, va descobrir una nova modalitat de fer excursions, per les nostres contrades i per altres països. Entre els anys 1997 i 2001 publicà una trilogia de rutes en BTT per les comarques tarragonines: De la muntanya al mar, amb itineraris per la Conca de Barberà, l’Alt Camp i el Tarragonès; De les Muntanyes de Prades a l’Ebre, pel Baix Camp, el Priorat, la Ribera d’Ebre i el Baix Ebre; i Per les Terres de l’Ebre. El 2002 apareixia la seva obra Per la Franja en BTT; el 2003, L’Urgell. 12 itineraris en BTT, a peu o a cavall. El 2004, Les Garrigues. 14 itineraris en BTT, a peu o a cavall. I el 2088, Volta a Catalunya en BTT.

Otros libros del autor Insa Montava, Josep

Descargar PDF Volta a Catalunya en BTT . (Bossa portaguies de regal amb la compra del número 100 de la col·lecció Azimut)

 

Sobre el archivo:

Tamaño del archivo: 597.64Kb
Formatos disponibles: formato PDF – EPUB – EBOOK
Veces descargado: 5573
Descargado por última vez: hace 34 minuto/s.

Leer en línea Volta a Catalunya en BTT . (Bossa portaguies de regal amb la compra del número 100 de la col·lecció Azimut).EPUB

¿Cómo descargar el PDF?

 1. Crea la cuenta gratis para bajar Volta a Catalunya en BTT . (Bossa portaguies de regal amb la compra del número 100 de la col·lecció Azimut) y otros miles de títulos disponibles.
 2. Descarga o lee online todos los libros que quieras.
 3. Cancela la cuenta en cualquier momento.

 

Etiquetas: Ciclismo