Saltar al contenido

Per la Franja en BTT . De la Mediterrània a l’Aneto por Insa Montava, Josep

octubre 15, 2019

Descargar Per la Franja en BTT . De la Mediterrània a l’Aneto PDF

El siguiente libro en PDF lleva como título Per la Franja en BTT . De la Mediterrània a l’Aneto y los puedes descargar en PDF, Epub y demás formatos disponibles. El autor es Insa Montava, Josep y fue publicado en la fecha 01/03/04. En cualquier lado tiene un precio de 11.50 dólares, pero aquí lo consigues gratis. La editorial del libro es Cossetània Edicions y se acomoda en la categoría de «Ciclismo».

Acerca del libro:

Aquest llibre presenta un itinerari per fer en bicicleta de muntanya que ens portarà de la Mediterrània fins a l’Aneto. Aquest itinerari es pot realitzar en diverses etapes, que recorren les comarques del Baix Maestrat, el Matarranya, el Baix Cinca, la Llitera i la Ribagorça.

Per la Franja en BTT . De la Mediterrània a l'Aneto

 • Título: Per la Franja en BTT . De la Mediterrània a l’Aneto
 • Autor: Insa Montava, Josep
 • Editorial: Cossetània Edicions
 • ISBN: 9788495684585
 • Idioma: Español
 • Género: Ciclismo
 • Paginación: 144
 • Publicado: 01/03/04
 • Precio: $11.50

Información sobre el autor:

Josep Insa (Poblenou, Barcelona, 1938), des dels tres anys viu a Valls. Entusiasta dels esports individuals, ha practicat l’escalada, l’alpinisme i l’esquí de muntanya i de fons. Això l’ha portat a conèixer i a recórrer diferents serralades en diversos continents, i a interessar-se per l’estudi de les cultures, de l’arqueologia i de l’etnografia. L’atletisme de gran fons fou un complement de la seva activitat esportiva. Amb l’aparició de la bicicleta de muntanya, va descobrir una nova modalitat de fer excursions, per les nostres contrades i per altres països. Entre els anys 1997 i 2001 publicà una trilogia de rutes en BTT per les comarques tarragonines: De la muntanya al mar, amb itineraris per la Conca de Barberà, l’Alt Camp i el Tarragonès; De les Muntanyes de Prades a l’Ebre, pel Baix Camp, el Priorat, la Ribera d’Ebre i el Baix Ebre; i Per les Terres de l’Ebre. El 2002 apareixia la seva obra Per la Franja en BTT; el 2003, L’Urgell. 12 itineraris en BTT, a peu o a cavall. El 2004, Les Garrigues. 14 itineraris en BTT, a peu o a cavall. I el 2088, Volta a Catalunya en BTT.

Otros libros del autor Insa Montava, Josep

Descargar PDF Per la Franja en BTT . De la Mediterrània a l’Aneto

 

Sobre el archivo:

Tamaño del archivo: 521.09Kb
Formatos disponibles: formato PDF – EPUB – EBOOK
Veces descargado: 3134
Descargado por última vez: hace 14 minuto/s.

Leer en línea Per la Franja en BTT . De la Mediterrània a l’Aneto.EPUB

¿Cómo descargar el PDF?

 1. Crea la cuenta gratis para bajar Per la Franja en BTT . De la Mediterrània a l’Aneto y otros miles de títulos disponibles.
 2. Descarga o lee online todos los libros que quieras.
 3. Cancela la cuenta en cualquier momento.

 

Etiquetas: Ciclismo | Actividades recreativas al aire libre