Saltar al contenido

Excursions a peu pel voltant de Girona . 13 itineraris de senderisme per la vall de Sant Daniel por Vilamitjana Pujol, Xavier

octubre 30, 2019

Excursions a peu pel voltant de Girona . 13 itineraris de senderisme per la vall de Sant Daniel

El siguiente libro lleva como título Excursions a peu pel voltant de Girona . 13 itineraris de senderisme per la vall de Sant Daniel. El autor es Vilamitjana Pujol, Xavier y fue publicado en la fecha 01/01/07.  La editorial del libro es Cossetània Edicions y se acomoda en la categoría de «Excursionismo».

Acerca del libro:

Aquest llibre va adreçat a persones que estimen la natura, l’esport i la ciutat de Girona. Es tracta d’una guia que permetrà descobrir els racons més amagats de la vall de Sant Daniel. Però no només es podrà gaudir de paratges insòlits, sinó que també es podrà conèixer l’entorn natural més immediat a la ciutat; sempre acompanyat de la història que precedeix i condiciona el present, passat i futur de la vall. L’obra s’estructura en 13 capítols o rutes que, de mica en mica, es van internant a la vall fins als puigs que la limiten i la conformen. Per mitjà d’una descripció plana i plena de referències cartogràfiques, hom es guiarà eficaçment entre camins i caminois, ajudat per algunes observacions i recomanacions pràctiques. Cada ruta va precedida per un mapa topogràfic detallat que permet seguir les indicacions del text amb gran facilitat; i un gràfic amb altimetries en tres dimensions que dóna idea de la dificultat o duresa que pot presentar l’excursió. Finalment, un recull de fotografies i descripcions ordenades a cada text permet reconèixer els indrets per on es passa i apreciar els detalls més ocults.

Excursions a peu pel voltant de Girona . 13 itineraris de senderisme per la vall de Sant Daniel

  • Título: Excursions a peu pel voltant de Girona . 13 itineraris de senderisme per la vall de Sant Daniel
  • Autor: Vilamitjana Pujol, Xavier
  • Editorial: Cossetània Edicions
  • ISBN: 9788497912464
  • Idioma: Español
  • Género: Excursionismo
  • Paginación: 108
  • Publicado: 01/01/07

Información sobre el autor:

Xavier Vilamitjana Pujol va néixer a Girona el 1977. Des de ben petit l’amor per la natura i el medi natural l’ha portat a fer excursions a la muntanya. Aquesta passió el va guiar a cursar els estudis d’enginyeria agrònoma que li han permès tenir coneixement suficient de topografia per documentar aquest llibre. És el fundador d’una associació naturalista i excursionista universitària amb la qual ha realitzat innombrables ascensions als pics més emblemàtics dels Pirineus. Avui dia encara segueix escapant-se a la muntanya sempre que la feina li ho permet, i la base del seu entrenament és l’obra que teniu a les mans.

Otros libros del autor Vilamitjana Pujol, Xavier

Etiquetas: Excursionismo y senderismo