Saltar al contenido

A peu pel Parc Natural Cadí-Moixeró i el massís del Pedraforca . 15 itineraris por Lara i Garcia, Sergi

julio 11, 2019

A peu pel Parc Natural Cadí-Moixeró i el massís del Pedraforca . 15 itineraris

El siguiente libro lleva como título A peu pel Parc Natural Cadí-Moixeró i el massís del Pedraforca . 15 itineraris. El autor es Lara i Garcia, Sergi y fue publicado en la fecha 01/06/06.  La editorial del libro es Cossetània Edicions y se acomoda en la categoría de «Excursionismo».

Acerca del libro:

El Parc Natural Cadí-Moixeró va ser creat per decret de la Generalitat de Catalunya el 15 de juliol de 1983. El territori que ens ocupa, vast i complex, representa l’allargament de la carena prepirinenca enllaçada amb els contraforts de la carena axial a partir de la coneguda collada de Toses, que és el punt de contacte natural que cap a l’est dóna pas a un ràpid enlairament amb el Puigmal (2.910 m) com a referent, ja a la comarca del Ripollès. Al marge d’aquest contacte, l’àrea que cobreix tot el parc natural manté una continuïtat de relleu que ofereix una unitat geològica marcada per les roques de component calcari, fet que ha possibilitat l’existència d’accidents orogràfics molt espectaculars, d’entre els quals destaquen especialment les cingleres i les canals. Aquesta guia ofereix quinze itineraris per fer a peu per aquesta zona, que a efectes pràctics es divideix en tres sectors: les serres de Moixeró i del Cadí i el massís del Pedraforca.

A peu pel Parc Natural Cadí-Moixeró i el massís del Pedraforca . 15 itineraris

  • Título: A peu pel Parc Natural Cadí-Moixeró i el massís del Pedraforca . 15 itineraris
  • Autor: Lara i Garcia, Sergi
  • Editorial: Cossetània Edicions
  • ISBN: 9788497912075
  • Idioma: Español
  • Género: Excursionismo
  • Paginación: 132
  • Publicado: 01/06/06

Información sobre el autor:

Geògraf i guia de muntanya professional, amb una vintena de llibres publicats, és un dels autors més importants d’Europa sobre guies d’esports outdoor i viatges alternatius. El 1998 va escriure el seu primer article en una revista especialitzada, i des d’aleshores la seva progressió com a autor no ha deixat d’augmentar, així com la seva experiència en organitzar viatges actius i d’aventura per tot el món.

Otros libros del autor Lara i Garcia, Sergi

Etiquetas: Excursionismo y senderismo